Openingstijden

Museum gesloten: bekijk de agenda

Tickets
Gratis toegang

Voor Museumkaarthouders en kinderen tot 3 jaar

Bezoek

Ons museum is op dit moment gesloten voor een grootse verbouwing. We verwachten in februari 2023 weer open te gaan met ons volledig nieuwe, state of the art Mediamuseum! In de tussentijd neemt Beeld & Geluid je mee op reis om te ervaren, te leren, te onderzoeken én te genieten van hoe we leven in media.

Beleef meer met een arrangement voor jouw groep. Voor het onderwijs bieden we programma's voor elk niveau waarin je leerlingen werken aan mediawijsheid of kennismaken met werken in de media. Geniet van de prachtige architectuur van ons gebouw op het Media Park en organiseer er je eigen event.

Het atrium van Beeld & Geluid

Veilig bezoek

Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek.

Campagnebeeld Beeld & Geluid bij je thuis

Beeld & Geluid bij je thuis

Ook vanuit huis kun je genieten van onze collectie! Bekijk nostalgische televisie, mooie docu’s, (korte) films en meer via onze online kanalen en lees interessante mediaverhalen.

Ontdek meer

Met een groep of klas bezoeken

Wil je Beeld & Geluid met een groep bezoeken? Bekijk onze arrangementen! Een kinderfeestje, een rondleiding door het prachtige gebouw of een nostalgische middag met de mooiste beelden uit onze collectie: het is allemaal mogelijk. Bezoeken met de klas? We hebben voor elk niveau een passend schoolprogramma. Ontdek de leuke en leerzame arrangementen voor primair, voortgezet en hoger onderwijs en werk met je leerlingen aan mediawijsheid. Ons prachtige gebouw is misschien wel de perfecte locatie voor jouw evenement. Bekijk onze zalen en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Voor de zakelijke markt bieden we speciale arrangementen waarin je met je team bouwt aan nieuwe vaardigheden en de teamspirit. Let op: vanaf 26 oktober 2020 zijn onze museumdeuren gesloten en is de experience niet meer te bezoeken.