Je bevindt je hier:

Groepen en arrangementen

Een rondleiding door het prachtige gebouw en de collectiedepots of een nostalgische middag vol televisie-entertainment: Beeld & Geluid biedt een verrassend dagje uit voor iedereen! Bekijk ons aanbod en boek een arrangement.

Arrangementen

Veilig bezoek

Tijdens je bezoek aan Beeld & Geluid staan jouw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers, voorop. Daarom hebben we de nodige maatregelen getroffen voor jouw bezoek. We denken graag mee wat er passend binnen de geldende maatregelen mogelijk is.

Gebouw Beeld & Geluid in de lente

Touroperators

Met een uniek gebouw en mooie arrangementen is Beeld & Geluid de ideale plek voor een groepsbezoek. Ontdek de wereld van de media in het museum, word mediawijs of ga voor een trip down memory lane tijdens één van onze nostalgie-arrangementen. We denken graag mee over je wensen en de mogelijkheden die Beeld & Geluid te bieden heeft. Voor touroperators/intermediairs hanteren wij gereduceerde tarieven.

Bekijk de mogelijkheden
opgemaakt borden met een heerlijke kip teriyaki salade.

Catering

Je kunt je bezoek uitbreiden met een koffie-ontvangst, lunch, borrel, diner. Onze cateringsuggesties vind je in ons Foodbook*. Een aangepast voorstel naar wens en budget is natuurlijk ook mogelijk. Zo is de koffie-ontvangst in een arrangement bijvoorbeeld tegen enkele meerkosten te vervangen voor een lunch. Wij adviseren je graag.

*Prijzen onder voorbehoud

Bekijk het foodbook